BEDRIJF

Spoedzendingen

Heeft u belangrijke documenten of goederen die met spoed bezorgd moeten worden? Bent u zelf niet in de gelegenheid om dit te doen?

Schraag transportdiensten neemt graag deze zorg uit uw handen. Uw zending wordt binnen afzienbare tijd bij u opgehaald en zorgvuldig afgeleverd op het door u gewenste afleveradres.

Wij werken niet met een starttarief en de kilometerprijs is zeer aantrekkelijk.

Lees verder

Palletvervoer

Zendingen door heel Europa, over de weg. Ook voor afwijkende maten, gewichten en vormen. Dit zonder spoed, maar wordt toch snel geleverd. Alle denkbare oplossingen voor transportmogelijkheden binnen Europa. Altijd inclusief de zorg van toegewijde chauffeurs, real person overhandiging en bewijs & bericht notificatie bij aflevering.

Lees verder

Tijdgevoelige zendingen

Bij Schraag transportdiensten is 12.00 ook daadwerkelijk 12.00. Mocht u geen haast hebben met uw product, maar moet het wel op een bepaalde tijd op het afleveradres zijn? Dan bent u bij Schraag transportdiensten op het juiste adres! Dit kan in Nederland zijn, maar wij realiseren ons ook dat dit in heel Europa kan zijn. Geen enkel probleem, bij Schraag transportdiensten is uw document of complete vracht in vertrouwde handen.

Lees verder

Pakketverzendingen

Ook staan wij garant voor een zorgvuldige aflevering van uw pakket, waar dan ook in Nederland. Er zijn geen beperkingen aan de afstand. De doorlooptijd van minder dan 24 uur is in heel Nederland van kracht, exclusief zendingen naar en vanuit buitengebieden zoals de Waddeneilanden.

Lees verder